Camping Tips & Tricks

Maklike Karavaan Paklys | Apr 2018

 

Met die April vakansie om die draai glo ek almal se opgewondenheid loop hoog om te pak en hak!  Ek deel dus graag my paklys voorbeeld met julle en hoop dit help om die pak vlot te laat verloop.   Laat weet my gerus indien ek belangrike items vergeet het!  Ek los oral ‘n paar oop spasies vir daai persoonlike items wat jy graag wil onthou.

Lekker pak!

Klik-Hier

Kamp Groete, Terisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s